Bedrijven

Workshop Mindful Lunch Walk

Mindful walk is wandelen op een ontspannende én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, focus op ademhaling en bovendien met plezier. Het zorgt ervoor dat je uit de gewoonte wordt gehaald om altijd maar haast te hebben en meer stil te staan in het hier en nu.

De workshops vinden al wandelend plaats in de buitenlucht en iedereen kan meedoen.

Met een Mindful Walk ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Daarbij is het makkelijk te leren en toe te passen, bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling met collega’s. Daarbij kan je deze ervaring weer meenemen in je werk en dagelijks leven

Van alle tips om de stresshormonen uit je lijf te krijgen,
zou Mindful Walk zomaar de effectiefste kunnen zijn. MACAW, Hoofddorp
Resultaten:  
☑  Toename van focus en creativiteit! Bewegen maakt dat wij loskomen van vaste denkpatronen. Wij worden dus zowel fysiek maar ook mentaal fitter.
☑  Meer energie! Per dag ademen wij gemiddeld 23.000 keer. Met de juiste ademhaling neemt ons lichaam tien tot twintig procent meer zuurstof op.
☑  Stressreductie! Met NLP kunnen we ons gedrag en onze gedachten te beïnvloeden. Waardoor we flexibeler en duidelijker worden in onze keuzes.
☑  Bewustwording! Mindfulness vergroot de aandacht en vergevingsgezindheid. Dit heeft een positief effect op ons immuunsysteem en onze hersenen.
☑  Echtheid. Niet alleen handelen vanuit het hoofd, maar in balans met hoofd en hart! Dit maakt dat wij meer autonomie ervaren.
Onze Mindful lunch walk workshop worden gemiddeld met een 8,2 beoordeel door VGZ
De 1 uur durende Mindful lunch walk wordt verzorgd op uw eigen locatie.

Vul voor prijzen en meer informatie onderstaande contactformulier in, wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

De Privacyverklaring is van toepassing.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.